Yhteys Menu

RotaryWheel

20100913_gonzales_roll-up_thmub

Ota yhteyttä

Voit lähettää viestisi / kysymyksesi klubille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Löydät myös klubin toimihenkilöt täältä.

Minustako rotari?

Ammattikuntani johtava edustaja

Sopisinko minä rotariksi? Voisi ajatella niin, että henkilö, joka on oman ammattinsa kokenut edustaja ja haluaa toimia yhdessä muiden samanhenkisten henkilöiden kanssa yhteiskuntansa ja myös maailman kehityksen hyväksi on hyvä rotaryehdokas. Rotarit punnitsevat itse linjaansa kysymällä itseltään ja toimimalla myönteisesti niin sanotussa neljän kysymyksen kokeessaan:

· Onko tämä totta ?

· Onko tämä oikeudenmukaista kaikkia asianosaisia kohtaan ?

· Luoko tämä hyvää tahtoa ja parantaako tämä ystävyyssuhteita ?

· Onko tämä kaikkien osapuolten edun mukaista ?

Jos jäsenyys kiinnostaa sinua ota yhteys klubin presidenttiin tai sihteeriin yllä olevan sähköpostilinkin kautta.