Nuorisovaihto Menu

RotaryWheel

20100913_gonzales_roll-up_thmub

Rotaryn nuorisovaihto

Rotary-järjestön monipuolisen toiminnan näkyvimpiä muotoja on nuorisovaihto. Vuosittain yli 8 000:lle nuorelle tarjoutuu mahdollisuus tutustua vaihto-oppilaana parin viikon, kuukauden tai kokonaisen kouluvuoden ajan hänelle vieraaseen kulttuuriin Rotaryjärjestön nuorisovaihdon välityksellä. Suomen Rotaryn nuorisovaihto-organisaation kautta kulkee vuosittain noin 600 suomalaista ja ulkomaalaista nuorta.

Perustiedot nuorisovaihdosta löydät Suomen Rotaryn verkkosivuilta, joilta löydät vastaukset esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

- Mitä vaihtomuotoja on olemassa?

- Kuka voi päästä nuorisovaihtoon?

- Pitääkö olla Rotaryn jäsen päästäkseen nuorisovaihtoon?

- Mitä vuosivaihto maksaa?

- Kuinka ja koska vaihtoon haetaan?

- Mistä tiedän, mitä Rotaryklubeja paikkakunnallani toimii ja kehen otan yhteyttä?

Turku Sirkkalan Rotary Klubin kautta voit hakea nuorisovaihtoon. Klubimme on lähettänyt ja vastaanottanut vaihto-oppilaita koko toimintansa ajan. Ottamalla yhteyttä klubimme presidenttiin saat lisätietoja klubimme nuorisovaihto-ohjelmasta.

Turku Sirkkala Rotaryklubin kauden 2018 - 2019 vaihto-oppilaat

Kaudella 2019-2020 meillä on yhteinen vaihto-oppilas Turku Samppalinna Rotaryklubin kanssa.

Tämän kauden lähtevä vaihto-oppilaamme Erika Holm on vaihdossa Australiassa. Erika on lähtenyt heinäkuussa 2019 ja Erikan elämää vieraassa maassa voimme seurata blogista: https://erikaaustraliassa.blogspot.com/

Saapuvan vaihto-oppilaamme nimi ei ole vielä tiedossa (selviää syksyn aikana).